fredag 29. mai 2009

Akkurat passe stor

Etter inspirasjon av en scrapper jeg beundrer, Pia, har jeg lagd denne enkle LOen med et ark fra Prima. Det er malt med distressInk, og er så mye i seg selv at jeg ikke har særlig pynt på denne.
Bildet er av meg selv som 4åring. Ganske fornøyd med tilværelsen.

Jeg kommer snart tilbake med den nye oppgaven til Scrapping The Music - på norsk, (bruk linken og finn oppgaven  mens du venter)
Mitt bidrag ligger inne på en pc jeg ikke har tilgang til akkurat nå. Men legges ut så snart jeg kan.

Ha ei fin PINSE!

fredag 22. mai 2009

"Se, se, sånn gjør jeg..."

Vil du herme etter meg?
Inne på Scrapping The Music - på norsk har vi en bonusoppgave med HERMEGÅSA!
Du skal herme etter en av LOene til DT. 
Her er min:
I påsken fant jeg et gammelt bilde av bestefar da han var til sjøs. 
Med Papirdesigns nydelige ark kom bildet til sin rett.
Jeg har sydd sammen 4 ark og blonde innimellom.
Pyntet med Ramme fra Riff RaffDesign. Inni den et stempel fra 7Gypsies med bokstaver som kan byttes ut. Denne gangen med navnet på skipet bestefar var på.

Bokstavene har jeg lagd i Cutlebugen av grå mosegummi.

Ellers hadde jeg et mål om 50 blomster på denne men jeg kom "bare" til 26, da avsluttet jeg med noen fjær.

Sponsor denne gangen;De nydeligste ark fra:


Og flotte elementer fra;

Bli med!!

fredag 15. mai 2009

17. mai 1976


Snart er det dagen før dagen!
Med to smårollinger i huset er det ingen tvil om at 17.mai nærmer seg.
Må vel innrømme at jeg også gleder meg. En dag med fint vær; være sammen med familien og treffe venner og familie og bare slappe av og nyte livet i nye bunader.

Noe har endret seg siden min barndoms 17. mai, og enda kan jeg kjenne lukten av strykespray. Likevel er det noe magisk med våren, stemninga og alle folka som er pyntet. Jeg gleder meg.

Ennå en gang har jeg scrappet barndomsbilder. Her er jeg i vogna sammen med mine store søstre (lekkert kledd) og min bestemor. Litt mye snø på 17. mai det året. 
Loen har jeg lagd med stæsj som jeg fikk av Linda på forrige treff. Jeg har lagd en til av de tinga jeg fikk av henne. De kommer senere. (må lime fast bokstavene)


Til dere alle;
HA EN RIKTIG GOD 17. mai!!!!
hipp


hipp


HURRA!!!!!


onsdag 13. mai 2009

Norge i rødt, hvitt og blått

Snart ferdig med å stryke bunadsskjorter??
Hjemme hos meg ligger alt klart, og oppe på pianoet har jeg pyntet med denne LOen. Mønsterark fra Patternscape er skikkelig 17. Mai. Fargene lyser opp, og derfor har jeg brukt hvit Bazzil (Hadde ikke godt nok lys da jeg tok bildet, så det ser nesten blått/grått ut).
Bildet er tatt på min første 17. mai på Hamar. Litt spent på å feire dagen på nytt sted, men det var aldeles perfekt. Lista over typiske 17. mai ting er rundt kanten av LOen
Pyntet med pompombånd som er likt det jeg hadde på drilluniformen fra jeg var 6 år og var med på maratonracet på 17. mai. Grein fra Maya Road har blitt til bjørk denne gangen. Blomster fra Prima og Kremmerhuset. Den røde tagen er pappen inni blomster fra Prima som jeg har malt rød. Likte kanten på arket så godt.
Vi i DT er denne måneden sponset av Patternscrape og Ljuva Änglar, og denne gangen har jeg brukt Patternscape.

Ljuva Änglar har en flott nettbutikk med mye av det nyeste. Løp og kjøp!!




tirsdag 12. mai 2009

Lek i fjæra


Påskebilder som plutselig er scrappet. 
Jeg ser at i en travel hverdag er jeg ikke så flink til å ta bilder. Skal skjerpe meg.
Denne gangen har jeg scrappet en ganske enkel LO. Kraft Bazzil, eyelets, grein fra Maya Road (den er malt med dabber og glossy accent). Bakgrunnen er lagd av Snowwriter som jeg har lagt utover i sirkelform med en caffeLatte-pinne som jeg tok med meg fra Esso.....
Bokstaver fra JellyBean, - og en liten pip pip 

søndag 10. mai 2009

BarneTVtid

Delt førsteplass inne på Arctic. Men rakk ikke legge ut ny oppgave. 
Jeg syns denne våren går så fort!!!
Mye på jobb, mye hjemme og mye scrapping og kor.
Pytt pytt, ting går seg vel til.
Denne gangen har jeg scrappet barndomsbilder. Meg og søster ser på tv.
Grusomme farger, men skal jeg ha farga bilder fra 70tallet, så blir det bare sånn....

Takk for titten!Ha ei fortsatt god helg!

fredag 8. mai 2009

Melodi Grand Prix


Endelig kan jeg legge den ut!
Denne LOen har stått oppe på pianoet ganske lenge nå. Da jeg vant Forumutfordringen i fjor med en LO om morfar, måtte jeg bare lage en om mormor også.
Scrapping The Music - på norsk har i dag lagt ut ny bonusoppgave, og det i riktig tid, for da Alexander Rybakk vant den norske finalen, var vi henrykt og det har ikke gitt seg. Jeg er skråsikker på seier neste helg, så fram til da; finn din norske melodi Grand Prix melodi, - og scrapp i vei. Det er linker inne på STM for å finne alle sangene du kan velge mellom, men det er nesten for mye.... Denne gangen kan også barna være med. De kan vinne en barne premie, mens de voksne konkurrerer om en "voksen" premie. Les mer inne i bloggen vår.
Min GrandPrixlåt er også et ganske fint barndomsminne for den har jeg sunget mange ganger med søstra mi (og jeg måtte bestandig være Jahn Teigen). "Adjø" fikk ikke mange stemmer i finalen, men det spiller ingen rolle for meg. Denne gangen var teksten helt perfekt.
Vi har våre minner, de vil aldri dø-
Denne gangen har vi i DT scrappet med utstyr fra Skaparlusten. I tillegg har jeg tatt fram minner i ordentlig forstand. Sommerfuglene på LOen er laget av mormor. Hun har satt sammen skjell og de er så søte. I tillegg har jeg også satt fast noen kråkeboller og skjell på LOen.
Takk for at du ser, og gi meg gjerne ditt grandprix minne med det samme. Jeg er fan!!

mandag 4. mai 2009

Mitt hjerte banker varmt for deg

Utfordring nr9 ligger ute på Scrapping The Music-på norsk. Den nydelige sangen Barneøyne fra norsk grand prix. Jeg husker godt sangen fra tenårenen, og den lille jenta som var med på scenen.
Setningen jeg valgte meg er; Mitt hjerte banker varmt for deg. Motivet er som vanlig Maja, og dette bilder er litt spesielt for meg. Ikke fordi det er fint eller noe, men det er ett av veldig få bilder som er tatt på hennes 1 årsdag.
Rett etter at jeg tok disse bildene kom gjestene, og pizza var på bordet og kakene sto klare på kjøkkenbenken. I bilen var scrappeutstyret plassert og klokka tikket for at jeg skulle reise på scrappemesse på Lillestrrøm. Det gjorde litt vondt i mammahjertet da jeg skjønte hva jeg gikk glipp av. Derfor har jeg skrevet ned en hilsen til Maja på en tag. Det er på en måte for henne også at jeg driver med denne hobbyen, og jeg tror kanskje ikke hun kan huske at jeg ikke var med på feiringen.... Likevel; litt sårt.

Noe mønsterark fra Melissa Frances, chipboardgren fra Maya Road
Utstyr fra Hobbyutstyr.
Bli med da vel. Denne sangen er absolutt scrappbar!!