mandag 4. mai 2009

Mitt hjerte banker varmt for deg

Utfordring nr9 ligger ute på Scrapping The Music-på norsk. Den nydelige sangen Barneøyne fra norsk grand prix. Jeg husker godt sangen fra tenårenen, og den lille jenta som var med på scenen.
Setningen jeg valgte meg er; Mitt hjerte banker varmt for deg. Motivet er som vanlig Maja, og dette bilder er litt spesielt for meg. Ikke fordi det er fint eller noe, men det er ett av veldig få bilder som er tatt på hennes 1 årsdag.
Rett etter at jeg tok disse bildene kom gjestene, og pizza var på bordet og kakene sto klare på kjøkkenbenken. I bilen var scrappeutstyret plassert og klokka tikket for at jeg skulle reise på scrappemesse på Lillestrrøm. Det gjorde litt vondt i mammahjertet da jeg skjønte hva jeg gikk glipp av. Derfor har jeg skrevet ned en hilsen til Maja på en tag. Det er på en måte for henne også at jeg driver med denne hobbyen, og jeg tror kanskje ikke hun kan huske at jeg ikke var med på feiringen.... Likevel; litt sårt.

Noe mønsterark fra Melissa Frances, chipboardgren fra Maya Road
Utstyr fra Hobbyutstyr.
Bli med da vel. Denne sangen er absolutt scrappbar!!

5 kommentarer:

pia iris sa...

en flott LO, og vi mammaer er verdensmestere i å finne ting som kan gi oss dårlig samvittighet.

Pia sa...

super nydeligt layout, lækre farver og opsætning

Vibeke sa...

Kjempeflott Lo Wenche!!:)

Er mamman glad og fornøyd - så er barna det også:)

Binna sa...

Jaaaaaa - jeg har litt dårlig samvittighet:(
Men vi hadde det da koselig....

Anonym sa...

Nyyydelig!!! :) Og jeg skjønner godt at det var sårt å dra fra bursdagen, men så fikk du dokumentert noe bra for ettertiden også. Takk for at du deler, og inspirerer oss andre! :)

Ligger en award til deg i bloggen min!