fredag 8. mai 2009

Melodi Grand Prix


Endelig kan jeg legge den ut!
Denne LOen har stått oppe på pianoet ganske lenge nå. Da jeg vant Forumutfordringen i fjor med en LO om morfar, måtte jeg bare lage en om mormor også.
Scrapping The Music - på norsk har i dag lagt ut ny bonusoppgave, og det i riktig tid, for da Alexander Rybakk vant den norske finalen, var vi henrykt og det har ikke gitt seg. Jeg er skråsikker på seier neste helg, så fram til da; finn din norske melodi Grand Prix melodi, - og scrapp i vei. Det er linker inne på STM for å finne alle sangene du kan velge mellom, men det er nesten for mye.... Denne gangen kan også barna være med. De kan vinne en barne premie, mens de voksne konkurrerer om en "voksen" premie. Les mer inne i bloggen vår.
Min GrandPrixlåt er også et ganske fint barndomsminne for den har jeg sunget mange ganger med søstra mi (og jeg måtte bestandig være Jahn Teigen). "Adjø" fikk ikke mange stemmer i finalen, men det spiller ingen rolle for meg. Denne gangen var teksten helt perfekt.
Vi har våre minner, de vil aldri dø-
Denne gangen har vi i DT scrappet med utstyr fra Skaparlusten. I tillegg har jeg tatt fram minner i ordentlig forstand. Sommerfuglene på LOen er laget av mormor. Hun har satt sammen skjell og de er så søte. I tillegg har jeg også satt fast noen kråkeboller og skjell på LOen.
Takk for at du ser, og gi meg gjerne ditt grandprix minne med det samme. Jeg er fan!!

7 kommentarer:

ninabakke sa...

Nydelig :D

Vibeke sa...

Denne liker jeg så godt Wenche!! En herlig LO med flotte detaljer - og flotte minner:)

Pia sa...

super flot layout med lækre detaljer

pia iris sa...

en nydelig LO, og vakkert å scrappe våre forfedre.
nydelig pyntet og flott med skrift-striper.
ha en flott helg.

Sasha sa...

Snufs! Denne er bare så mormor.....
Kjempenydelig!

Francielle sa...

Åhh! denne var flott! Kjempefine detaljer og et flott minne!

ullpurka sa...

Guriland sånn en fantastisk LO dette her er.
Alt fra det staute bildet av en flott bestemor, til de yndige sjellene som hun har satt sammen til sommerfugler. Nydelige detaljer som er med på å levendegjøre din nydelige LO.
Rådigger og det herlige mønsterarket fra Crate Paper.