torsdag 17. september 2009

DDE sangEndelig kom det en DDEsang på Scrapping The music-på norsk.
Det er ikke alle tekstene der som er like scrappbar, men denne sangen har jeg faktisk lagd en gang før. Se her

Denne gangen hadde jeg lyst til å fortelle historien. Da Eivind ble storebror ble han plutselig så stor. Bildet er tatt i de omgivelsene som jeg selv gikk på oppdagelsesferd i da jeg var like gammel, hjemme hos mamma og pappa.

Denne gangen har jeg brukt sponsoren vår Nikki!

Nikki har også egen blogg!
Fantastiske ark, men jeg fikk liksom ikke kirsebærene i hjørnene til å stemme med min LO. Derfor tok jeg en punch og "kvittet meg med problemet. Jeg punchet også ut fra et annet ark, og satte på nye hjørner. Journalingtagen er med Nikkiarkene, og er bare kjempetøff. Treene har jeg klipt ut fra et annet ark og limt på med 3d-puter.
Bokstavene (de brune og røde) er fra Jenny Bowlin, de turkise er rubons fraAmerican crafts. De største bokstavene er egentlig grønne metalliske thickers, men har fått mye glans i seg på bildet.

Ellers vil jeg rette en stor takk til Marit som har reparert symaskina mi!!!! Hvis ikke, kunne jeg ikke sydd rundt kanten på denne.

Håper vi treffes på messe på søndag!
Bare se etter henne med alle bæreposene.... og et stort smil om munnen

3 kommentarer:

Pia sa...

sååå flot og stilligt layout, fine farver og herligt billede

Isabell - Taranita sa...

Så utrolig tøff denne ble=) Jeg digger de spreke detaljene dine. Hva har du gjort med bokstavene dine for å få de litt slitt?

Scrappegal Sørlending sa...

Kjempesøt LO, med en historie bak!! :)

Og denne gangen har jeg også klart å levere et bidrag igjen! :)