søndag 20. september 2009

Stempelscrap!

For en dag! En litt rar følelse i kroppen. Neida, jeg angrer ikke på alt jeg kjøpte på scrappemesse igår. Det har gitt meg skikkelig inspirasjon.
Neida, dette er myntet på alle de koselige scrapperne jeg scrappet med i går og som gjorde sitt til at vi ikke hadde lyst til å reise hjem. Derfor føler jeg meg skikkelig uggen i dag. Hodet traff pute rett før fire i natt, og dagen i dag har vært litt vrang.
Likevel har jeg fått scrappet to kort, men gav bort det ene kl 3 ute å ta bilde av det.
Herlighet det var moro på scrappemesse. Derfor har jeg en utfordring:
Var du på Stempelscrap 2009?
Legg igjen en kommentar her,
og vær med i trekningen av en liten rak.
(Har fått så mye nytt at jeg kan kvitte meg med noe)
Til dere som ikke var, så er det hyggelelig med en kommentar likevel.
Fredag trekkes vinneren.8 kommentarer:

bestevenn sa...

Var på stempelscrap og hadde det så hyggelig med de to jeg hadde avtalt å sitte sammen med, samt fire skikkelig morsomme damer som jeg tror var fra Hamar, en het Heid, neste Heidi.Fikk scrappet et par sider, og halvveis den tredje, men først shoppet jeg vel og lenge og mye!

Bthorn sa...

Jeg har da ikke vært på Stempelscrap fordi jeg jobbet denne helgen. Men jeg skal på Papirfest 2009 i Stavanger snart og det føles som et plaster på såret. 3 nyydelige LOer med vakre ark og fine detaljer.

LenaF sa...

Ja, du vet egentlig at jeg var på messen og på treffen, fordi vi snakket sammen. Veldig hyggelig å møte deg igjen!

Ellen Karin sa...

Jeg var der, jeg var der, jeg var der.... (men det vet du jo allerede siden du måtte tilbringe hele dagen og halve natta sammen med meg. ;))

Nydelige LO'er du har laget her Wenche. Er veldig svak for den fly-LO'en din, og blomsterarket på den første var så nydelig. Passet supert til bildet.

Jeg trives så godt i ditt selskap Wenche. Gleder meg allerede til neste gang vi skal scrappe sammen. :)

Ellen Karin sa...

...og Maja ser ut til å være en bestemt og fargerik liten frøken. Tror du får masse å scrappe der framover. Mange morsomme og herlige øyeblikk. ;)

Karin sa...

Så mye fint du har laga igjen. Jeg likte "dem alle" best. De var så fin på hver sin måte. Nydelig papir, Spesielt på den første.

Silje sa...

Så mange nydelige LOer du har laget! Så mange flotte detaljer altså! Måtte titte lenge på disse :)

Scrappegal Sørlending sa...

Ja, takk for en koselig stund sammen på StempelScrapmessa!! Det var skikkelig hyggelig å treffe deg igjen, Wenche! :) *klem*