onsdag 15. april 2009

Ny utfordring på STM

Smak av honning;
Ny utfordring inne på Scrapping TheMusic - på norsk. Denne gangen en stor slager som ikke trenger å ha så mye med sommer å gjøre, selv om de fleste tror dett. Her finner du mange filosofiske betrekninger i livet, og denne gangen valgte jeg meg setningen:Å kjenne at du lever.
Bildet er hentet fra rafting i Sjoa, og en virkelig levende episode. Noen ting SKAL man aldri glemme. Ark og pynt er hentet fra vår sponsor; PrimaArkene har jeg limt godt sammen. Jeg har prøvd å sy en bølge gjennom alle arkene, og jeg må innrømme at det tok litt tid. De blanke knappene limte jeg på mønsterark, og de fikk en litt morsom virkning. I tillegg er det mye Diamond Glace på bildet for å vå vanndråper. Bildet i seg selv er veldig dårlig. Vi kjøpte det på Raftinga for mange penger, og ser hvor dårlig kvalitet det var på det. Kan ikke henge på veggen lenger. Det må i album.
Bli med på utfordringen og du kan være med å vinne denne flotte premien fra TreL.

10 kommentarer:

pia iris sa...

denne var skikkelig herlig, og tittel og bilde passet utrolig godt sammen.

Monica sa...

kjempefin, wenche! (men jeg får litt vondt i magen av det ¨bildet-hjelp!)

Marle sa...

Skikkelig flott LO Wenche!

Så veldig fristende ut å rafte nå.. selv om det er litt i overkant av hva jeg tør tror jeg ;)

Håper vi ses i morgen!!

Merete sa...

Tøft!! Og en lekker LO med flotte farger og kule detaljer :) Likte denne kjempegodt!!

Gro aka emrille sa...

Kult!
Man føler virkelig at man lever på rafting ja (og ikke minst var jeg veldig glad for at jeg fortsatt levde etterpå - jeg skal ALDRI rafte igjen...)
Flotte detaljer:)

Håper du får tid til å komme en tur i morra:)

Pia sa...

Super rålækkert layout

Francielle sa...

Hei! Og takk for besøket i bloggen min! Og tusen hjertelig takk for fine ord, det varmet! gurimala så mye lekkert du har her da! Elsker fargebruken din! Masse farger men behagelig for øynene!

Ellen Karin sa...

Har jo sett denne RL også jeg da, og den er skikkelig flott altså. Så leken og fin og det passer jo veldig bra til bildet. :)

GryA sa...

Denne tror jeg jeg kunne studert i timesvis. Ser nye detaljer hele tiden. Skulle tro bildet forsvant litt i alle fargene og mønstrene, men det har du klart å unngå på en super måte!

Veronica sa...

Så utrolig nydelig! :)