mandag 13. april 2009

Påsken 2009

Nå er påsken plutselig over. I dag er det vel mange vaskemaskiner som går rundt i de ulike hjem. Også her. Jeg har ikke hatt så god tilgang på pc i påska. Jeg har vært i Lierne og i Trøndelag og kost meg fælt. Før jeg dro fikk jeg kost meg med 3ndypapir. Dette var det jeg lagde til påske. Herlige ark.


Først lagde jeg en påskeLO. Dette er et gammelt bilde, men dette er typisk påske for meg. Skikkelig klisterføre for å ikke få bakglatte ski, som i løpet av dagen lager bare tullball. Arket jeg brukte hadde litt pynt fra før. Resten; Skyene og kyllingen er klipt ut fra andre 3ndy ark. Pynt utenom mønsterark; blomster fra Prima i gul og orange, men omorganisert for anledningen.
Foreldrene mine har byttet hus med søstra mi siden jul, og i påska skulle hjem og besøke alle i "nye" hus. Derfor lagde jeg denne til søstra mi. Dette er embalasje fra knapper jeg har kjøpt til scrappinga. Oppi posen har jeg satt inn papir i veggene og fylt opp med påskegodter) med riktig farge). I tillegg har jeg lagt opp i en frøpose. Et lite hint når man skal "starte" på nytt. Jeg har pyntet arkene med rubons fra Prima, rubons fra Norsk stempeltrykk og klistremerkebokstaver fra Making memories
Da vi reiste på påskeferie var jeg innom en nabo med denne. En enkel husfred som jeg har pyntet med utklipp fra 3ndyarkene. Jeg limte sammen med 3dfoam og satte i blomsterstreng. Når påska er over kan de fjerne pynten og ha en ordinær husfred. Ps. Jeg sprayet all pynt og blomster med glimmermist, kul effekt, men vises ikke på bildet ute i snøen.
Den andre søstra mi fikk besøk av oss oppe på hytta, og da hadde jeg med en liten påskehilsen. Jeg fikk tak i maxiyatzy i eske, og derfor var det veldig enkelt å pynte eska. Mønsterarket passet akkurat, og det var nesten for enkelt. Jeg knotet noe i den ene skyen, og satte bånd i eske med en eyelet for å enklere åpne eska. Bokstaver fra Making memories og Jillibean.

Håper alle dere har hatt ei like fin påske som meg. Nå gleder jeg meg til utpakking og rydding err unnagjort, for det går greit å scrappe selv om jeg vasker klær.

Psst! Vet du at påskeharen har vært inne på Scrapping The Music - på norsk?
Løp inn og sjekk det ut!!

2 kommentarer:

MacNina sa...

Wow, så mye flott du har laget!!!
Utrolig fine de 3ndy papir-arkene.

Flotte gaver du har laget, så lurt med frøposer oppi :)
Passer jo perfekt for denne tia!
Og de knappeposene var jo bare perfekte!
Kjempeinspirerende! :)

Lene S sa...

Å så mye fint du har laget!! Herlig!!

:)))