mandag 11. mars 2013

Helgestreff i Bodø

Kommer tilbake for å skrive litt til LOene. Klarer ikke la være.
BAKHOLDSANGREP: Gubben blir angrepet av unga i snøbasking. Et spesielt bilde som jeg har ventet med å scrappe. Her er det gul og blå spray som gjelder. Stemplet en splæsj, og latt noe renne nedover. Suplert med washitape med stjerner, en stjerne fra Papirdesign og en "SaftSuse". Ingen mønsterark!
HEMATT TELL JUL: Gamle bilder som jeg hadde så lyst til å scrappe. Ikke slike bilder som går i fotoboka. Men her er det dokumentasjon på høyt nivå. Episoden er fra Gardermoen på vei hjem til mine foreldre til julefeiring og 60 års dag. Kaos på Gardermoen og mange timers venting. Skal jeg nevne at jeg var veldig gravid også?? Ingen koffert ble med tilslutt. LOen er lagd av en bitteliten bit med mønsterark fra Papirdesign. Resten er washitape og rester til juletre som jeg klipte ut på frihånd. pyntet med en stjerne i toppen.


KRÆSJ: en LO som er rene terapien. Gro har sagt at dette måtte jeg scrappe. Her er den! Historien bak er skrevet på en tag som sitter fast i klipa øverst til høyre. Moro at stemplet mitt faktisk har påskriften *smashed.... Noen tannhjul her og der, messing skruer, og ark fra papirdesign og Basic Gray


.... du gjettet riktig. Den ble vraket....
VÅRBARN: Barnehagebildet av Maja har vært vanskelig å få til. Turkis er fint, men det blir så blått og kaldt å scrappe på et slikt portrettbilde. Jeg ble inspirert av PapirdesignLine med den knallfine gule LOen hennes. Jeg liker jo ikke gul, men det må være lov å prøve?? Treet er en QK-dies (nyinnkjøpt), doiliene er faktisk Prima innpaktingen til blomstene. Bordpunshen tjuvlånte jeg i Bodø (takk for lånet). Den gule fargen på blomstene og tagen er fra Dilusionsprayen til Laila. Må ha!!1980: Denne LOen var den første jeg scrappet på Helgetreffet. Jeg har prøvd disse bildene 10.000 ganger før, men ikke fått det til. Da jeg pakket, fant jeg ut at jeg måtte gå bort fra rødfargen i bildene. Jeg fikk tatt den igjen til slutt i bokstavene. Dette er tante Maja, som Maja er oppkalt etter. Vimpelrekka var ferdig til pynting (Basic Gray) og småpynten er fra her og der. Inni konvolutten ligger et skrikende bilde av tre søstre i rosa og turkise morgenkåper, - årets julegave 1980.
ONKEL PETTER: Her er det Primaark og gammel kråke (er vel ei ørn). Arti å sette sammen kit før man reiser på treff, for da må jeg bruke det jeg har... Syns det er litt mye hummer og kanari her, men bildet er vanskelig å få fram skikkelig. Fra 80-tallet.HVER GANG VI MØTES: En av oppgavene fra Helgetreffet var å bruke "hver gang vi møtes". Den tittelen hadde jeg akkurat brukt før jeg reiste, men kunne få den inn her også. Skissen var også en av oppgavene. Innholdet på bildene kommenteres ikke.HØSTFERIE: Grrrr. Her lette jeg lenge etter et større bilde i bildeserien. Først når LOen var ferdig, fant jeg det. Ergo: det kommer en side til. Arkene er kjøpt inn, og ideen klar. Liker arket veldig godt, og klarte ikke å stå i mot denne hjorten da jeg så den i Bodø..
SOMMERFERIE: Disse 80-tallsbildene får jeg ikke unna. Det er en del av dem. Her har jeg satt sammen mange rare farger, og er slett ikke fornøyd. Jeg har fått fiksa litt på den før den kom i arbum. (Fått dempet gulfargen mye) Her er det mye spray, sommerfuglmaskering og rubons.NATTPROSJEKTET: Denne tagen (Primaembalasje) ble lagd i 1-2-tida på natt til lørdag...SKITUR: Min egen skitur som 4 åring. Her er jeg mest fornøyd med at det ikke vises så godt at det ene bildet er nesten ødelgt av en pekefinger forran linsa. Digger stjerner, og fargene ble ikke så verst på denne. Ganske klassisk skisse??

JULI: Halvt om halvt. Hadde en ide om å lage en 50/50 LO, og slik ble det. Herlige farger fra Sassafras. Hvordan skal vi klare oss uten??


TANKEFULL OG NERVØS: Her er et nydelig bilde av Eivind. Veldig fine farger, og jeg trodde lenge at denne LOen skulle bli blå. Men den ble grønn. Her er Eivind nervøs før vi skulle ta gondolheisen i Hafjell. Kunne ikke bruke blomster, sa Laila. Og det tror jeg hun hadde rett i. Bokstavene er speilblanke, og ble et stort blikkfang i seg selv.

Er det ikke herlig med treff, folkens??

1 kommentar:

Laila sa...

Så flink du har vært og lagt ut all produksjone din- og det var myyyyyyyyyyye, LEKKERT:)
Takk for herlig treff - kjempekos.
Stor klem