fredag 5. november 2010

KK 5 En hilsen til julNy oppgave hos kreative krumspring.
Denne gangen er det EN HILSEN TIL JUL!

Det kan være så mangt. Jeg har lagd en boks med julekort og gavelapper som skal loddes ut på jobben min i det populære julebordlotteriet.

Boksen har jeg lagd etter inspirasjon fra Lise: en av Papirdesign sine designere.

Jeg har kledd boksen med mønsterark fra Papirdesign. Denne juleserien er noe av det nydeligste jeg har sett, og jeg tok det fineste mønsterarket til denne boksen. Dette arket med damask finner du i fargene blått, grønt og rødt. Trenger ikke spesielt å være til jul heller.

Inni denne boksen er det plass til flere kort i størrelsen 4" x 6". Mindre kvadratiske kort og til-og-fra-lapper. Alle kortene har samme mønsterark for at det ikke skal bli så rotete. Dette mønsterarket minner med og slike sanghefter fra juletrefestene. Spesielt disse klokkene og dompappen. Alle kortene er enkelt pyntet, men med mye glitterlim.

Inni boksen har jeg et stempel som er farget med Promarker. Jeg har maskert med stempel fra Inkido og Magnolia. Det ble egentlig mislykket i utklippinga med spellbindersen, men her fikk jeg det til å poppe opp.

Bli med oss og lag julehilsen!!!

4 kommentarer:

bojose sa...

For en flott gaveboks. Nydelige papirer du har brukt og så fint pyntet. Er nok mye arbeid med en slik boks med alt innhold. Men jeg fikk kjempelyst til å prøve på en slik.
Ha en fin helg, klem :)

Karine sa...

For et nyyyyydelig kort!!! Ser her er en del nytt siden sist jeg var innom!!! Mye lekkert Wenche:)
Ha en finfin uke!!

Maria Therese sa...

Nyyydelig!!!

Scrappegal sørlending sa...

NYYYYYDELIG!!!!!! Den lekreste Stationary boxen jeg har sett noen sinne tror jeg!!!!! :)
LOVE IT!!!!! <3