søndag 30. august 2009

Min første skissedilla



Første gang jeg leverer til Skissedilla. Denne skissen likte jeg så godt, og jeg har brukt mest restepapir på denne. Alle som kjenner meg vet at jeg ikk er mye til venn med symaskina selv om den faktisk har vært i bruk i forbindelse med scrapping det siste året. Helt til i går..... Jeg knakk nåla, og har ikke peiling på hvordan man skifter nål og heller ikke hvor jeg får tak i nål. Nå savner jeg den plutselig.
Lover å ta bedre vare på maskina når den blir fiksa.

Bildet er akkurat ett år gammelt. Litt merkelig hvor fort tiden går. Denne LOen skal inn i Majas album og har derfor ikke fått annen tittel enn Maja 5 mnd og dato.
Pynten består i små roser som jeg har satt sammen med roser i knopp, perlelenke og Petalooblomster. Blonder og gamle ark (rester). Jeg fikk også tatt fram gren-punchen min. Den liker jeg egentlig veldig godt, og den fortjener mer bruk. Mye fjær. Melissa Franceshjerte. En journaling tag som jeg rammet inn med en ramme. Oppå ramma skrev jeg fem-tallet med glitterlim. Mye kos å lage en slik LO
Takk for at du titter!

lørdag 29. august 2009

Bryllupsbilde?

Neida, vi har ikke giftet oss. Kommer heller ikke til å gjøre det.
Men dette er det nærmeste vi noen gang kommer et bryllupsbilde, så dette har foreldrene våre fått for ikke å mase mer.
Bildet er tatt hos fotograf i San Antonio, Texas i 2004. Jeg er veldig gravid, og vi skjønte at dette kom til å bli siste gang det var bare oss to.

Mønsterark fra Maja Design. Aldeles nydelig! Ladybugblomster. Perlesnor fra TreL og klistremerkeblonde fra Panduro. Gamle boksider som jeg fikk av Monica på siste scrappetreffet, knapper, blonde, og en liten tag som jeg klipte ut fra 3ndy-ark. Brads og et kjede fra Tim Holtz


Jeg hadde ikke hjerte til å kaste den lille engelen på arkkanten av Maja-arket, så den ble pusset og satt på plass. Teksten er forresten skjult bak bildet


Takk for at du titter!
Nå skal jeg bruke resten av lørdagskvelden på hobbyrommet.

Har du sett helgebonusen på STM-på norsk?

onsdag 19. august 2009

Idyll

Sommeren var på hell, og dette var siste kveld.
Ferien i Danmark nærmet seg slutten da jeg fikk tatt dette bildet av gutta med stor G.

Ark og chipboardpynt og bånd fra Cosmo, Thickers, tiny alfa, og en rød knapp fra den nyeste buksa til Maja...

Gå inn på Scrapping The Music, - på norsk så får du være med på leken.
Flott premier.

lørdag 15. august 2009

En himmel full av stjerner


.....Kan du ønske mer?
Inne på Utfordringsbloggen Scrapping The Music - på norsk, har vi lagt ut bonusoppgave.
Lag en fargerik LO.

Min ble i allefall veldig fargerik.
Bildet liker jeg kjempegodt. Fadderbarnet mitt var en hel dag i Hunderfossen, og hun storkoste seg. I de klærne og med fargene på ballene, bare Måtte det bli litt! knall.

Jeg har i tillegg brukt farget bølgepapp, og endel maling for å få den litt røff. Kanten rundt skal være sånn. Måtte bare si det, for en Scrappevenninne trodde jeg ødela den da jeg gjorde slik med vilje.....
Jeg har sydd noen korssting, lagd blomster av Magic Mesh og Rubonsblomster fra Prima.
Vi i Designteamet er heldige som har sponsorer og disse er representert på LOen:





Dette kan du vinne om du deltar
Sponset av


onsdag 12. august 2009

Bollekinn

Inspirert av den siste sangen vi hadde på Scrapping The Music, bare MÅTTE jeg lage et bollekinn-bidrag jeg også.

Her har jeg brukt ark fra Kaiser som jeg fikk i bursdagsgave fra min beste "søster" og ellers bare glitterlim, og bokstaver fra Hot of the Press. Med to like mønsterark fikk jeg klipt ut deltaljer og fremhevet de med glitterlim.

Enkelt?

Bli med da!!
Nå har vi sangen "God morgen, Norge" og snart kommer flere oppgaver.
Følg med på Scrapping The Music på norsk ( og msjekk de premiene)

onsdag 5. august 2009

Hallindøl og Trønder


Ny utfordringg inne på Scrapping The Music - på norsk.
Denne gangen er det sangen "God Morgen Norge!" med Knutsen og Ludvigsen.
Jeg har mange sommerminner om den sangen for den er helt typisk "Reiseradiomusikk"
hvis du skjønner hva jeg mener.
Første gang jeg leste gjennom teksten fant jeg linjen jeg visste skulle være der:
Hallingdøl og Trønder
Jeg bodde i Hallingdal i 4 år, og startet lærerkarrieren min der. Jeg ble aldri en innfødt selv om jeg gjerne ville. Men en stakk fikk jeg kjøpt meg. Den er jeg veldig stolt av og har brukt den mye. I tillegg er det mye symbolikk i den. Stakkebåndet er brodert av mor til ei god venninne jeg hadde der, skjorta fikk jeg av mamma og pappa, stakken er sydd av bestemor til en av mine elever. I avskjedsgave fra klassen og mine nærmeste kollegaer fikk jeg livhjulet(beltet) med inngravert WHDS. Nåla fikk jeg fra vennene mine i bursdagsgave. Ingen tvil om at stakken betyr mye for meg.

Loen handler om det pussige at det ble søskenbarnet mitt som ble boende i Hallingdal.

Denne gangen har vi i DT fått plukke i "hyllene hos Stop and Scrap.
Fantastisk butikk. Mye fint, og jeg fikk ark som var godt satt sammen.
Jeg har jobbet mye med denne LOen fordi den betyr mye for meg. Her er det akrylmaling og et medium (eller hva det heter...) Jeg har delt opp mønsterark i strimler og flettet de. Klipte også ut sirkelen fra mønsterarket. Var i arkbunken og fant et Sassafrass ark fra Ugleserien som jeg ikke hadde brukt. Bildet er sydd fast, og jeg fant også fram et gammelt bilde fra fotoboksen rett før vi ble to "trøndere" i Hallingdal.
Mønsterark og tilbehør fra Pink Paislee.

Denne gangen er premeien fra TreL:

Gratulerer med ny fysisk butikk!!!
Eia var vi der....

mandag 3. august 2009

Mislykka men oppretta

Innimellom scrapper jeg litt for mye etter regler og ikke etter hjertet. Denne LOen var helt forferdelig da jeg nærmet meg slutten. Da la jeg den bort og tok den fram og plukket bort ting etter ting. Nå er jeg ganske fornøyd med det. Ikke enkle farger på det bildet.

Dette er bryllupsbildet av søster med mann, da de "stakk av" til syden og giftet seg. Siden jeg ikke har bildet på veggen lenger, ville jeg scrappe det. Litt greit for å huske bryllupsdatoen også.

Jeg har brukt grønne fjær, gamle noter, litt papir fra Patternscape og stempel fra Papirdesign. Bokstavene er Qk, blingswirl fra Prima og hjerte fra Melissa Frances.

Endelig hjemme fra ferie, så kommer jeg til å stupe ned i herlige bilder fra sandstrender i Danmark, Legoland og slotsbesøk i Egeskov.
-For min del kan regnet bare øse ned!!