mandag 3. august 2009

Mislykka men oppretta

Innimellom scrapper jeg litt for mye etter regler og ikke etter hjertet. Denne LOen var helt forferdelig da jeg nærmet meg slutten. Da la jeg den bort og tok den fram og plukket bort ting etter ting. Nå er jeg ganske fornøyd med det. Ikke enkle farger på det bildet.

Dette er bryllupsbildet av søster med mann, da de "stakk av" til syden og giftet seg. Siden jeg ikke har bildet på veggen lenger, ville jeg scrappe det. Litt greit for å huske bryllupsdatoen også.

Jeg har brukt grønne fjær, gamle noter, litt papir fra Patternscape og stempel fra Papirdesign. Bokstavene er Qk, blingswirl fra Prima og hjerte fra Melissa Frances.

Endelig hjemme fra ferie, så kommer jeg til å stupe ned i herlige bilder fra sandstrender i Danmark, Legoland og slotsbesøk i Egeskov.
-For min del kan regnet bare øse ned!!

7 kommentarer:

isabell sa...

Synnes resultatet ditt her ble flott, e ikke bestadig enkelt å skal scrappe et "vanskelig" bilde vis man ikke er så gla i de fargene osv...
Men scrapping er jo en så flott måte å ta vare på slike bilder og minner på:)

Binna sa...

Velkommen hjem:)

Flott LO - vet det er en som ble veldig lei seg da hun ikke fikk væer med... Du fikk flott til de vanskelige fargene:I)
PREKAS

Pia sa...

super flot og dejligt at se bryllups layout i andre farver end de lyse

pia iris sa...

den ble knallfin synes jeg.
jeg har en liggende på bordet nå som jeg ikke liker, lurer på om jeg skal ta den fra hverandre så jeg kommer i gang med scrappinga igjen....

Marianne sa...

Velkommen hjem :)
Synes det ble en flott LO. Ikke enkle farger - det er jeg enig i. Men du klarte det jo helt topp!

Kos deg med alle bildene og scrappingen i regnet ;)

Gladie sa...

Det var jammen en vellykka oppretting, nydelig farger på denne. Stilig med fjæra! Takk for koselig hilsen i bloggen min :)

Scrappegal Sørlending sa...

Jeg syns det blei et veldig vellykket resultat til slutt da!!! :D Det blei litt originalt og kult med grønn bryllupsLO! :)