fredag 6. mars 2009

Sommerfuggel i vinterland

Ny oppgave i en stressende hverdag. Beklager at jeg ikke har oppdatert bloggen før i kveld, men jeg prioriterte et herlig treff med jentene i ScrappingThe Music- på norsk. Å sitte slik og slappe av med gode venner, prate mye, dele teknikker og småting, bytte ark og kjøpe småpakker av hverandre. - Å livet er herlig! Dette kan jeg leve lenge på etter en stressende uke.
Så sitter jeg her da med en gryende betennelse i skuldra. Her blir det ikke mye blogging i kveld, men litt om den nye Loen
"Sommerfuggel i vinterland" av Halvdan Sivertsen er bare Bodø for meg. Selv om teksten handler om større ting i livet, så er dette ei Bodø-låt for meg. Det er ingen tvil om at det er mange scrappbare setninger i denne sangen.
Denne Loen er bare minner for meg. I vinterferien var vi tre jenter som møttes. Vi gikk sammen på lærerskolen, og hadde ikke møttes på 10 år. Dere kan tenke dere skravla gikk. Dette er en LO der jeg har prøvd å si noe om hvordan det var å komme til Bodø og til lærerutdanning i en alder av 19 år. Jeg var bestandig yngst, og skjønte fort at jeg hadde mye å lære på den sosiale siden. Fra russefeiring til lærerutdanning, -liksom...
Jeg kommer aldri til å glemme disse fire årene, og alle vennene jeg fikk i denne iskalde byen med disse varme menneskene.
Litt snudd på hodet, teknisk sett. Det er et virkemiddel! Den lilla fargen skal liksom ta opp igjen dette lærergreiene... Alle lærere har vel lilla skjerf? Her har jeg faktisk fått med bilde av over 20 mennesker som betydde mye i livet mitt i denne perioden. Bokstaver fra Making Memories og Falala-kolleksjonen- Enkel pynt og stæsj fra SweetSpuds, magic mesh og Prima-Våre sponsorer på ScrappingThe Music-på norsk.

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Utrolig stilig LO du har laget Wenche!! Kult at bildene er "på snei". Stilig ble den:)

Monica sa...

denne var det masse liv i Wenche! Kult at du har fått med så mange bilder! :)

Karin sa...

Den ble skikkelig fin når den ble ferdig.Fikk endelig tid til å se litt på bloggene.:):)