søndag 1. mars 2009

LOST!

Helga har vært fylt av scrapping. Inne hos Arctic Scrapbooking har det vært LOst og jeg har fått unna en god del.
Jeg startet på fredagkveld med null forventninger. Skulle scrappe litt på stua hvis anledningen tillot det.
Slutten på visa er 9 ulike LOer og jeg har prøvd ut mange teknikker jeg ikke har gjort før. Jeg har prøvd og feilet med andre ord. Jeg har derfor ingen favoritt etter helga, og sendte ikke bidrag til avstemming fordi jeg er mest fornøyd med arbeidsprosessen og ikke produktene.
Litt om hver;
BABY; Oppgaven sa at vi skulle ha med stoff. Denne grønnrutete biten er fra scrappekit fra SweetSpuds, - en av våre sponsorer på Scrapping The Music - på Norsk. Den er sydd fast, og jeg hadde tenkt å sy en kant rundt LOen også, men gikk tom for tråd. Derfor tredde jeg en rød tråd i hullene etter nåla... Satte på en rubon-blomst som har vært med et scrappemagasin, - Ferdig!
Arven; Oppgaven; Bli inspirert av introen til "Himmelblå". Flott oppgave. Jeg valgte bildene til Olav Trygve Søla, og to av dem gjorde jeg om til sepia for å få et gamlere uttrykk. På denne LOen er ingenting limt fast. Brukt mange rubons. Rosa blonder som er "vasket" i kaffe. Den ene tagen er et slektstre med mine forfedre på morfarsida som kommer fra denne øya. Teksten på den andre tagen handler om denne øya på yttersida av Vega som morfar kommer fra. Vi er heldige vi som er etterkommere og kan komme tilbake og mimre om gamle dager. Himmelen er litt nærmere på Søla.
Oppgave; lift. Denne LOen har jeg tenkt jeg skulle lage for lenge siden. Jeg har nemlig samme oppsett, men en dobbel LO av Eivind. Dessverre ble jeg alt for nøyaktig og skulle gå rundt bildene med maling. DET skar seg gitt.... GJort er gjort. Ikke fornøyd med hvordan bildene ble satt fast heller.
Oppgave; Lift. Denne var enkel og lifte, og jeg er glad for at jeg endelig fikk scrappet dette sommerbildet. Har hele tiden vært redd for at bildet skulle bli for mørkt fordi det er tatt mot sola. Her syns jeg at fargene likevel ble riktige. Beklager at jeg tok i bruk en "julebrads" med "peace", men de som var her i alt kaoset i sommer skjønner hvorfor.
Oppgave; Skisse. Jeg er svært misfornøyd med disse røde dottene fra bobleplasten, og synes hele LOen er grusom, og får ikke fram det morsomme med Eivind. Gjort er gjort. Og til slutt gjorde jeg enda en bommert; kreativ med bokstaver, slik at en T ble til L hjelper lite når jeg skriver "Trol-lunge". Irriterende!!!
Oppgave; Inspirasjon fra et bilde med regndråper.
Helgas værste bidrag, men det jeg lærte mest av. Her har jeg prøvd å sette bildene bakerst og rive opp arket for at de skal komme fram. Jeg lagde en sirkel som jeg skar ut og satte magic Mesh bak. Kul effekt, men har ingenting på denne LOen å gjøre. Feil ark, feil farge og dårlig oppsett. Gjort er gjort
Oppgave; Ingen mønsterark. Nydelig bilde, men vanskelig å scrappe. Her prøvde jeg å få fram blåfargen, og det ble det til gangs. Her overskygger fargen absolutt all stemning i bildet. Rotete med bobleplast og knapper. Hastverk er lastverk.
Oppgave; Lift. Ganske fornøyd. Rødt og rosa er veldig vanskelig å scrappe. Og dette bildet måtte nesten ha disse fargene. Derfor valgte jeg samme fargeskala som liften hadde. Brukte mange små ting og fikk til slutt også brodert litt. Det tok ganske lang tid.
Oppgave; Skisse. Nydelig bilde som jeg bare måtte scrappe. Jeg ser i ettertid at mønsterarkene ble for ton i ton, og kommer bort. Likte egentlig oppsettet veldig godt.

Sender en stor takk til de i Arctic Scrapbooking som orker å stå på å fore oss med oppgaver en helg helg. Takk også til all inspirasjon der inne av alle som deltar. Morsomt å se hvordan de andre gjør samme oppgave. Gå inn og stem på helgas beste bidrag!!

8 kommentarer:

Vibeke sa...

Wow -så masse flott Wenche!!! Men jeg synes du er litt streng mot deg selv her da...Masse du ikk er fornøyd med... Synes du skal være stolt av deg selv for at du har prøvd så masse forskjellig på bare en liten helg:)

Min favoritt er den siste. Den var helt utrolig flott:)

Ellen Karin sa...

Oj for en produksjon. Kjempeimponert jeg over hvor mye du har rukket på bare ei helg, og hvor mange forskjellige teknikker du har prøvd ut. Jeg må jo gå å grunne på en LO i lange tider jeg, og alikevel bruker jeg 2-3 timer på å få tankene ut i livet når jeg setter i gang. Tar av meg hatten for alle de flotte LO'ene og for gutsen. :)

Binna sa...

Du har vært produktiv skal jeg si:)Masse flott:)

Mine favoritter er Søla og Maia i snøen (proff fotograf - hehe)

PS - siden vi aldri prates - har ordna overnatting hos søs:)

Tone sa...

For noen nydelige Loer du har laget!! Likte utrolig godt de to siste i tråden her! :)

GryA sa...

Oi,så produktiv du har vært da! Likte veldig godt den som heter Regn. Du har klart å gjennspeile tittelen så bra i Lo`n. Takk for hyggelige kommentarer forresten!

Sasha sa...

Jeg synes du var kjempeflink jeg som klarte å prøve så mye nytt(med skitur og alt innimellom) Jeg falt jo i staver over Søla LO'en. Du får det til du!

Jeg er jo glad i alle dine LO'er fordi bildene alltid gir meg så mye:)

pia iris sa...

satt og kikket på disse i går kveld på jobb, men kan ike legge inn kommentarer med den maskinen, derfor kommer de i dag, og jeg må si meg enig med vibeke her, du er attfor streng med deg selv.
så masse flotte LOer på så kort tid...

MacNina sa...

Wow, litt av en produksjon! Så mange flotte og ulike Lo´er. Bra jobba!
Favorittene mine er nr.1 (den øverste) og nr.7 :)