mandag 23. mars 2009

Scraporamafeber

Jeg har vært på Vintagescrapping-kurs hos "Naboen. Mye å lære for jeg ville stoppe med pynt mye før det vi skulle. Her var det hekleduker, blonder, gamle knapper, korpsnoter, korpsarkiv, sløyfe og gamle ark i ulike variander. Dette er i allefall lag på lag.
Jeg tok med et gammelt bilde av svigermor som barn der hun sitter ved bilen til oldefar. Denne bilen har jeg hørt mye om, og hun skal få fortelle historien på en tag jeg har gjemt bak bildet til venstre.
Stor produksjon i helga under Scraporama på Lillestrøm. Dette var moro folkens.
Denne LOen er min første ColourBlock. Det skal være sagt at jeg har jukset litt, men jeg tror dette er en stil jeg vil prøve mer.
Ark fra Papirdesign, - en hilsen til Line, for det var skikkelig moro å scrappe sammen med deg.
Chipboard er malt hvit, behandlet med snowwrither og stickles. Blinker skikkelig. I tillegg måtte jeg bare bruke gren-punchen jeg endelig fikk kjøpt meg. Gamle bilder er endelig scrappet. Kanskje denne LOen får litt mere pynt etterhvert.
Bidrag til konkurranse under messen. Denne er lagd etter en skissa. Min første (og ikke siste) LO med kraft Bazzil. Bilder fra fisketur ved Gåsbu nå i høst. Knallgule vinylthickers. Kjøpt inn til påskepynt
Til en av konkurransene; bruk tre bilder. Maja smakte på alt på juleaften, og resultatet er skje i munnen på alle bildene. Måtte bare scrappes. Rosa er pyntet med glitter og klipt opp retroblomst under

10 kommentarer:

Vibeke sa...

Så flotte Loer du har laget Wenche!!!:) Likte godt den Fisketur LOen jeg... Første gang med kraft kartong ja - nå blir du snart hektet - de kan jo brukes til alt:)

Ellen Karin sa...

Så mye lekkert du fikk produsert på treffet Wenche. Atskillig mer produktiv enn meg, som kom hjem med to halvferdige kort.... *bluss*

GryA sa...

Høres ut som om du virkelig har kosa deg i helga. Mye fint har du også fått laget. Neste messe skal jeg også være med på hele greia...dermed basta! Hehe..

Toto og Tutu sa...

Så masse flott du har laget! Er misunnelig på dere som bor i sentrale strøk, i forhold til messer og slikt....

Pia sa...

såååå super flotte og meget forskellige layouts med mange flotte detaljer

Merete sa...

Så mye fint du fikk lagd!!
Et utrolig herlig bilde på den første!!

Pia sa...

hej Wenche.
Du skal være så velkommen til at lifte mit bidrag til STM , er glad for at du synes om det og vil lifte det.
Knus Pia

Linda sa...

oi så produktiv du var a!! Fikk du ikke skravlet noe el? ;)
savnet deg i går, gleder meg til neste treff!!

Linda sa...

ja den er lagd med den bradsmaker`n jeg kjøpte i helga! Men maskin er det ikke akkurat da, det er rett og slett tre runde puncher, sånne pebbles og bradsrammer. :)

Cathrin sa...

Hei Wenche!
Tusen takk for klem, det varmer å vite at noen bryr seg! :O)
Blir nok å kose meg masse med premien når den kommer, venter i spenning!
Dere jentene i DT er bare fantastisk, fortsett den flotte jobben dere gjør!
Nydelige LOer forresten!
Håper du får ei flott uke!
Klæm