onsdag 18. mars 2009

Lykken er

"Lykken er 1 time på badet!" En ekte firebarnsmor setter nok stor pris på det.
Ny utfordring og ny sang inne på ScrappingTheMusic - på norsk.
Denne gangen er det evigunge HanneKroghs "Lykken er". En god gammel grandprixlåt. Jo flere ganger jeg leste teksten, jo flere muligheter til å scrappe. Jeg havnet til slutt på denne setningen og dette herlige bildet. Litt gammelt, men dama holder seg like ung. (Moro å scrappe noe annet enn barn under skolealder også)
Vi i DT har scrappet med et kit fraDessverre er denne klubben nedlagt, men de hadde mye å by på. Det er lett for meg å anbefale slike kitklubber for alle som bruker mye tid på å velge ut ark og stæsj. Her får du en pakke der alt går sammen. Veldig moro, - og veldig utfordrende denne gangen da det var MYE farge i denne pakken.
Derfor har jeg tatt i bruk mange teknikker jeg ikke er helt stø i. Jeg har sydd mye med symaskin. Alle firkantene er sydd fast, sydd rundt bildet.
Kanten nederst på arket er bølget med en fiskars maskin, og i tillegg satt på mange rubons-stjerner i knallfarger. Rundt bildet har jeg lagd hull med krokodillen min, og tredd i bånd. Kitet innehold også disse litt "kårni" pappdingsene; kassetten og LP-plata. Men til denne dama og våre minner sammen, syns jeg det passet. Vi har vokst opp i opptakskassettgenerasjonen. "1 time på badet" er en tag fra Melissa Frances. (Takk, Vibeke) Litt stæsjet, og jeg fant også ut at thickers kan fargelegges av gel-pen. På tagen var det et "speil". Derfor valgte jeg å sette på flere speilstjerner for å ta opp igjen stjerneformen og speilfunksjonen.
En litt annerledes LO fra meg denne gangen. Sjekk de andre jentene i DT. De har vært sååå flinke. Bloggene deres finner du til venstre.
Ha en fin uke!

8 kommentarer:

Vibeke sa...

Denne er kjempetøff Wenche!!! Og så kult at du har brukt symaskin så mye (bra det ikke bare er jeg som går amokk med den, he he)

En stilig og kul LO!!!:)

Pia sa...

wow flot med pang farver og fint dekoreret

pia iris sa...

en spennende LO i friske farger.
herlig med bilde av voksne og ja, jeg scrapper som regel ungene. :-)

Ellen Karin sa...

Gosh, denne ble så sprek. Du leker med fargene, og det blir utrolig flott.

*tommelopp*

Toto og Tutu sa...

Her fikk jeg et morsomt flash back tilbake til the eighties, med pink og mintgrønt, rotpermanenten og kasettene da.... Leken og fresh LO!

Gro aka emrille sa...

Så tøff!
Det bildet er bare kjempeherlig, og passer så bra med knallfargene du har valgt. Og den tagen setter virkelig prikken over i'en:)

Nina sa...

1 time på badet hørtes herlig ut. En skikkelig glad og fargerik LO.

Linda sa...

Dette ble en skikkelig gla-LO!! Jeg blir så glad av å se alle de spreke fargene!! En kjempekul løsning på oppgava vår!!