søndag 8. februar 2009

Jakt og annen aktivitet

Jakta på Arctic er godt i gang, men det er ikke alltid jeg er like fornøyd med det jeg leverer. Denne gangen var det ei skisse til oppgave. Jeg fant fram dette Studuio2Mers-arket som jeg byttet til meg på forrige scrappetreff. Grønnfarga var helt herlig. Historien bak bildene denne gangen er siste besøk hos Bestemor og Bestefar før de flyttet. De hadde solgt huset. Eivind plukket bladene av plommetreet, men bestefar sa at han måtte ikke gjøre det for det var ikke de som eide det lengre. Eivind ble ganske lei seg og satte i gang et nitidig arbeid med å sette fast alle bladene igjen.
Jeg har pyntet med mye småtteri jeg har byttet med Vibele. Jeg syns den lille soppen var så søt. Så har jeg brukt Petaloo-blomster og satt fast en del fra knappene til Eivinds vinterdress inni. En slik trykk-knapp-ting. Bladene er fra Panduro og den øverste papirborden er fra Sassafrass. Bokstaver i Thickers.
Vi hadde scrappetreff sist uke, og jeg fikk lagd litt selv om jeg spiste utrolig mye sjokolade den første timen. Denne ble veldig enkel med noen gamle ark fra BasicGray, som jeg også har byttet til meg. Jeg får ikke til å pynte mer, så det får bare bli sånn. Jeg syns at bildet er så fint. Eivind fikk endelig slik Postman Pat-bil som han ønsket seg, og spurte pent om han kunne ha den med når han skaulle legge seg. Kanten på bassillbakgrunnen har fått en runde med Mushroom-dabber. BlingSwirl fra Prima og bokstavthickers. Mønsterarket har fårr noen striper med Daisy`s rubons søm, men vises ikke så godt.
Mamma har vært her denne uka, så vi har fått litt scrappetid om kveldene. Skulle gjerne hatt mere tid. Denne har jeg holdt på med en stund, men denne ble ferdig i går kveld etter at jeg hadde fått kjøpt meg CracklePaint. Her har jeg brukt "Det vanskelige mønsterarket", sølv-bling-bassill bak, og kantet med blå dottieAnn. Jeg har sølvpapp bak bildet, stjerner fra Melissa Franses (tusen takk, Monica), tre røde roser og scrappefloss. Ramma var mintgrønn (?), og satt fast med bradsskruer.

Takk for kommentarer.

9 kommentarer:

Binna sa...

Så herlige bilder av ungene:) Fin LO:)

Sasha sa...

Den ble kjempelekker:) En del forandringer siden jeg så den sist ja. Nydelige bilder og pynten falt på plass nå ser jeg...

Inger Marie sa...

Nydelige LO´er og flotte bilder :)
Er helt i start fasen i scrapping av LOer så jeg syns det er så gøy å se hvordan bilder , tekst og pynt blir satt sammen og ikke minst farger :)
Ha en fin dag!!

Nina sa...

Nydelige LOer. Masse flott i bloggen din.

Anne Bente sa...

´åh..... disse var jo bare kæmpelækre alle sammen, ha en god weekend.

Monica sa...

kjemepflotte alle tre wenche!

ninabakke sa...

Så flotte LOer, koselige bilder!

MacNina sa...

Flotte LO´er! Likte veldig godt trykk-knappene på blomstene :o)
Så fint det bildet med Postmann Pat-bilen var!

Hm...sjokolade mens du scrapper - gjett om jeg kjenner meg igjen!!!

Takk for koselig kommentar i bloggen min :o)

Kjerstin sa...

Kjempefine LOer! Skal nok stikke innom her for inspirasjon!! ;)