søndag 21. desember 2008

Bedre sent enn aldri...

Jeg er en ivrig blogger, og har fulgt svært godt med på Scrappehusets utfordringer. For en god stund siden (!??!) hadde de utfordringen om å scrappe et autentisk bilde.
Dette bildet har jeg "gnidd" på ei god stund, syns det er så mange minner i det, men det er sååååå grusomt på farge og klarhet.
Husker godt alle timene på orgelkrakken med rytmeboksen godt i gang og tankene som fløy avgårde. Rett bak meg, den "nydelige"seksjonen og et "sterioanlegg". Sjekk også lampeskjermen.

Velkommen til mitt barndomshjem anno feb. 1977.

Dette er et av de vanskeligste bildene jeg noen gang har scrappet, så nå skjønner jeg hvor enkelt det er å scrappe et bra bilde.

Jeg har øst ut av mine barndomsminner; barnetv-vignetten (ingen bevegelige deler der nei), Vibeke Sæther i Lekestue, en stor inspirasjon- og irritasjonskilde, To gode naboer, Ante (samegutten) og Trond Viggo med Flode.

Arkene jeg har brukt er fra KaiserCraft Country Grove Meadow Jeg har klipt ut blomstene fra det ene arket og limt fast på det andre, og tredd mellom de bildene for å få et slags lag-på-lag.

Jeg har strødd utover knapper. Mest fordi jeg lekte mye med knapper da jeg var liten, og hører med til mine barndomsminner, men også fordi disse fra Making Memories; Paperie Mocha var så fine

Også brukt bling-swirl fra Prima, Rubons(klokke, firkant) fra Making Memories, ferdig bazzilremse i brunt, og en orange blomst med Glimmermist for å ta igjen det orange....

Vil med det samme få si at:

- Hvis dere tror at jeg ikke har tid til å blogge fordi eg ordner til jul, så er det helt......feil. Jeg klarer ikke å la være hobbybordet, men det er jo mange julegaver og småting som skal scrappes, så ikke alt kan legges ut i bloggen.

- Hvis dere tror jeg ikke har tid til å blogge fordi jeg har blitt med i DT på "Scrapping The Music på norsk", så er det helt............ feil. Jeg må jo lære mer og det er ingen tvil om at det er via bloggene jeg studerer og grubler og kommer på løsninger. Gleder meg til å komme igang med dette flotte prosjektet.

ps. Jeg har fått noe fra Vibeke. Awarden sender jeg videre til jul ;)

1 kommentar:

Vibeke sa...

Så flott denne ble Wenche!!! Skikkelig flott med det grønne!!:)