fredag 14. november 2008

Scrappetreff på Unik Hobby HamarEndelig var kvelden der!! Vibeke hadde gitt oss ei skisse vi skulle bryne oss på. Hjelp!!! Jeg hadde bestemt meg for å være knallhard på arkene, og beholdt de knallearkene jeg hadde tatt med meg. Det er vanskelig å jobbe etter ei skisse for da skal alt være slik og slik, - eller er det ikke sånn??? I dag har jeg fått pyntet på bradsen og fylt ut tittelen til "liten - sliten - smokkunge"
Kule nye bokstaver fra Doodlebug - "Just my type". En helt "unik" tape!! Alt fra Unik hobby

Dette er egentlig mitt bidrag til snøballkrigen på Arctic, men den ble aldri ferdig i tide. Har fått satt sammen det siste i dag, - og vil sende en stor takk til Vibeke for lån av en underlig maskin som reddet tanken bak hengende bilder, - da det viste seg at eyeletsen var for små. Bildene henger i ekstraknapper som var med dongeribuksa til Eivind. Sender også en takk til Linda for lån av ei merkelig saks for å klippe av dem.

Resten av jentene finner du i bloggene her ved siden. Takk for alle peppekaker, drops og gode og dårlige (?) ;) kommentarer. Gleder meg til neste gang.


ps; Fikk ikke tatt bilde av "tre sote mabarn". Måtte vente på tørking. Kommer i løpet av helga. Her en sniktitt.

1 kommentar:

Sasha sa...

Stilige LO'er. Gleder meg til å se de tre "hva det nå var"...... og resten av sidene IRL.