lørdag 18. oktober 2008

Scrappetreff på Unik Hobby

Jeg er så heldig å få treffe hyggelige og meget flinke scrappere en gang i måneden. Vi sitter tett sammen og scrapper på Unik Hobby på Hamar, etter stengetid. Til dette treffet hadde vi bestilt et "kit" slik at vi kunne se hvor forskjellig vi bruker det samme utstyret.
Dette var i kittet;Bazzil brun og turkis, to mønsterark, Primablomster, thickers felt playrom brun, Swarowskikrystaller i brunt, charms (nøkler), tags i to ulike størrelser, tre typer silkeband, hyssing, metallstreng med sommerfugler, stempel, liten ramme, turkis mosaikk, photohengsler og mer (som jeg ikke husker)Vær snill og si fra om jeg skal føre på mer. Hvilket mønsterark er dette?
Dette er hva jeg fikk til:Jeg hadde på forhånd printet ut bilder i sepia og denne gangen er det det eneste bildet vi har fra bestefars familie. Det er han som sitter på sin mors fang. Bildet er tatt i 1914. Her er hjemmet deres på Nedre Møllenberg i Trondhjem. Den kinalampen som henger i venstre hjørne, er i dag hjemme hos mine foreldre. Liker dette bildet veldig godt.Jeg skar rundt sommerfuglen for å få den til å komme ut av arket, samtidig som den var så langt ned på arket, så det er fort gjort at den kommer bak all annet stæsj. Den ble pyntet med krystaller. Tagen er jeg ikke helt fornøyd med. Jeg hadde ikke små bokstaver, så jeg måtte skrive for hånd, og det liker jeg ikke. Hadde likt å skrive ut med gotiske bokstaver.
Jeg har aldri tenkt tanken på å bruke mosaikk som pynt før, men det frister litt til gjentagelse. Men jeg syns den måte som EllenKarin brukte det på var mye penere. Skal legge henne til i blogg listen min. Anbefaler å ta en titt.I tillegg hadde jeg med meg en halvferdig LO. Denne skulle egentlig ha tittelen "ikke sliten" til jaktoppgaven på arctic, men det ble ikke helt riktig. Jeg ser jo litt sliten ut..... Ideen om de røde Turistforenings "T"-ene kom da jeg var på treffet. Det er ikke å komme bort i fra at du ser ganske mange av disse t-ene på vei over Besseggen.
Blomster fra prima, brads fra Making memories, thickers plyrom felt brun, Grungeboard malt med dabber "red pepper", Swirls fra Prima, små bokstaver fra Making memories

Denne LOen er egentlig ikke helt ferdig. Jeg skulle gjøre den ferdig nå jeg kom hjem, men ser at den ble ganske blass og sart. Derfor var det veldig vanskelig å ta seg på tak og gjøre siste finnisj.Skal prøve å få sydd den fast på Bazzill bling. Her har jeg brukt noe av blondene som Jeg var på Fabrikkutsalget i Brumunddal og kjøpte. Swirl fra Prima, blomster fra den store bøtta, pyntenål, filtbiter fra en rosa bord med rosa pearls fra kaiser, noteark fra den store "Melodiboken" som plutselig ble scrappeutstyr. Har vel 600 sider å ta av. Disse thickersen var veldig gode; chit chat, puffy. Tror det må komme litt mer tekst på dette bildet. Det er første gang Maja sitter i stolen ved kjøkkenbordet.

2 kommentarer:

Vibeke sa...

Så fine Loene dine ble!!
Tusen takk for et hyggelig treff!!:)

cathrineangelica sa...

åh, så fine loer du lager:):)