onsdag 29. oktober 2008

Mine favoritter

Tenkte jeg skulle oppdatere bloggen min samtidig som jeg rydder litt på kontorpulten. Jeg ser nemlig at jeg ofte tar opp LOen og forandrer litt på den selv om den egentlig var ferdig. Samtidig har jeg tatt nye bilder av de jeg liker best. Her er min favorittliste:Denne må vel kalles favoritt nr 1 for tida siden jeg vant Forumutfordringen på Scrappehuset. Jeg er veldig glad for at Tante Hilda gav meg disse årene som Morfar har lagd. Tror denne Loen kommer i ramme for årenes skyld.


Da Forumutfordringen var levert til avstemming fant jeg ut at gamle bilder var supre å scrappe for jeg har de jo bare på cdrom. Ikke samme sjarmen. Denne LOen av bestefar sin familie lagde jeg på scrappetreffet på Hamar, men har forandret litt på den siden. Jeg har flyttet tagen og fått årstallet på den istedet. Jeg fant ingenting å lage overskrift med i den pakken vi fikk, så overskrifta er satt på senere. Litt juks?? Denne LOen av Maja begynte jeg med på siste scrappetreffet, men tok den med hjem halvferdig. Synes det var vanskelig å se hva som var feil. Ser etterhvert at bildet av Maja skulle vært i farger, men med den grusomme brune gangen vår til bakgrunn er det lite å gjøre med.
Derfor kjørte jeg på med knallrosa. Rosa filtbord som er klipt opp blingswirl fra Prima, bloder fra Fabrikkutsalget. I tillegg brukte jeg både symaskin og dingser fra smykkeskrin og annet og endel glitterlim på både blomstene og notearket.Denne LOen er Lailas favoritt. Etter at hun sa det, har jeg sett mye på den. Det er nok noe med at jeg syntes egentlig at bildet ikke var fint, men med den riktige teksten ble alt riktig. Vi har nesten forventning i blikket begge to. Arkene er kjøpt i en pakke, så de hører på en måte sammen selv om jeg ikke hadde kommet til å kjøpe dem hver for seg. Her brukte jeg også en del rubons. Både hjertene og sommerfuglen. Det er ikke så ofte jeg husker å bruke det. Denne Combicampferien er jeg fornøyd med. Vet ikke helt hva som gjør det, men jeg tok mange bilder i løpet av ferien fordi jeg ville scrappe dem, - men ikke disse. På disse bildene er det ganske så uggete og slettes ikke koselig å være på combicampferie. Savnet en varm dusj...Jeg hadde akkurat kjøpt meg retropøsnjer, og var opptatt av å få bruke de. Det var ikke slik jeg hadde tenkt det, men ser at dette ble harmonisk.

"Du er så vakker når du sover" er egentlig ingen favoritt. Det er bare bildet av Eivind som er så fint og rolig. Han ligger til lading...
Et snøballkrigbidrag som jeg har gjort om etterpå. Det var overskrifta som ble skrevet med håndskrift, og det er noe jeg alltid angrer på. Flaks jeg hadde mer av arket til Papirdesign.Liker å bruke knapper. Litt røffere enn blomster, men likevel litt søtt.Denne LOen lå så lenge før den ble montert at jeg er nesten ikke sikker på om den henger sammen ennå. Jeg er mest fornøyd med chipboardbokstavene som jeg har "dabbet""Dabbet" plastikkblader med rubons over. Tenkte ikke at dette kunne funke...Jeg kan se mange feil på denne LOen bl.a. at noen bokstaver falt ned under montering (ned til høyre), bildet er feil montert og det skulle stått "seg" ikke "deg.... Men jeg liker fargene.
Denne LOen har jeg røsket litt på. Tok bort en kant på venstre side da jeg så at det funket med turkis bakgrunn. Det var litt dristig i utgangspunktet nemlig. Er veldig glad i den litt klossete "T"en.

Så til slutt min favoritt "Real-life" Gubben ble endelig scrappet og jeg fikk fram det fine bildet fra nederst i en eske. Kanskje jeg finner flere??

3 kommentarer:

Bente sa...

Så utrolig mye fint!! Ble helt fasinert av bidraget ditt til forumutfordringen. Nydelig, rett og slett.

piale sa...

Nå har jeg nettopp lest om deg på Scrappehuset:-)
Ikke viste jeg at det var deg når jeg stemte på forumutfordringen:-) Jeg kjenner jo ikke deg så godt, men har jo hørt litt om deg gjennom Marit og Halvor :-)

Så mye fint du lager! Besøker deg gjerne igjen.
Hilsen en annen ex overhallning;-)

Marle sa...

Så utrolig gøy å bli enda bedre kjent med deg! Gleder meg til neste treff på unik. Og igjen: GRATULERER med velfortjent seier i forumutfordringen!!!!

Stor klem fra Moelv!!!