mandag 24. februar 2014

Mitt projectlife

Slik blir mine albumsider etter inspirasjon fra Prosject Life-farsotten som går.

Jeg setter egentlig stor pris på mange bilder på LOene mine, men innimellom har jeg lyst til å ha med alt for mange. Da er jo dette et godt alternativ. Her får jeg med hele historien og mange bilder. Litt vanskelig å ta bilde av den for det blir grått med plastikken på.


 Her har jeg klipt ut en rute fra mønsterarket på høyre side slik at det ble en helhet mellom de to sidene. Pynten består av washitape, trebrikker, dotter og stempel/rubons. Kamerastemplet er fra Papirdesign ( som jeg vant! se forrige innlegg)Her er en gammeldagsLO som henger sammen med forrige. Jeg prøver å bruke samme pynt og farger for å skape en helhet. Bildene har også fått avrundet hjørner. Kamerastempel her også, dotter er på plass og mønsterark fra forrige side. 

På denne måten kan jeg beholde kosen med å bruke timer på en albumside, samtidig som andre sider kan lages fort, og utfyller albumet med flere bilder og oppmerksomhet på opplevelsen. 
Vinterferien er over oss, og det betyr god tid til å ta nye bilder, og samtidig ta vare på gamle minner.

Ha en god ferie alle sammen!!!!
1 kommentar:

Ellen Karin sa...

Genial måte å bruke Projekt life sidene innimellom de andre LO`ene dine. Også blir det jo en skikkelig glad-påske-side med så mye gult. ;)