torsdag 18. november 2010

KK6 Til og fra-lapperNy, fornuftig oppgave på Kreative Krumspring:

Pakkelapper - til-og-fra-kort

I alle varianter.

I år har jeg kommet godt i gang, og har lagd veldig mange av resteark. Skal vise dere senere.
Til denne oppgaven har jeg brukt ark fra Papirdesign. De er så nydelige at det er vanskelig å klippe i de noen ganger:

Denne er til Eivind: Stor stjerne på stor pakke. Sier ikke mer. Malen har jeg funnet inne på Arctic Scrapbooking, men jeg forminsket den veldig mye. Enkel pynt, men mye glitter.
(Når pakken ikke skal synes før den ligger under treet gjør det ingenting at det lyser hvem som skal ha den)
Pakkelapper til svigermor og svigerfar. Litt større en vanlig, slik at vi ser at disse to pakkene bør åpnes samtid og har samme avsender. En mannlig og en kvinnelig utgave av lappen. Mønsterark fra Papirdesign og "God Jul" og "Julehilsen " er klipt ut fra mønsterark. Tegnet søm rundt lappene.

Vet dere hva? Enklere kan det ikke bli. Dette mønsterarket passer så godt til enkle eller skal doble pakkelapper (haha skjønte dere ordspillet). Fordi lappen blir så enkel i seg selv, pynter jeg heller pakken med blomsten. Gråpapir eller hvitt, med hyssing, julestjerne og enkelt til-og-fra-lapp.

Lykke til i juleshoppinga alle sammen.

Nå tar jeg scrappepause og skriver en hjemmeeksamen.. Min siste på leeeeenge. Gleder meg til neste onsdag for da er jeg ferdig som student. (Sa jeg aldri mer?)

1 kommentar:

UlrikaT sa...

Den stjernen var nu bare for lekker! De andre pakkelapperne er også kjempeflotte!
Du undrade om linken til en pose som jeg hade laget, den er i bloggen min og jag kan linka her også :): http://scraplyckan.blogspot.com/2010/10/en-liten-pase.html