onsdag 1. september 2010

Vi har startet ny BLOGG!


Velkommen til vår nye blogg!!Gå inn her og bli med i vår bloggCandy!

Den første LOen er en presentasjon av meg selv. Jeg har satt sammen en grønn LO av ATCer.
Jeg kan presentere hver og en etter hvert.
Jeg liker å scrappe vintageLOer med blonder, noter, og gamle skatter.

Her er det jeg bruker mesteparten av fritiden min på: Scrapping!
I tillegg er det hus og hjem, hage og en familie med to barn som skal organiseres og holdes i orden.
Jeg jobber som lærer på en ungdomsskole og er veldig sesongarbeidende...
I tillegg tar jeg norsk grunnfag i høst..... Litt korte dager, spør du meg.
Jeg tror jeg tør å kalle meg selv for veldig sosial. Hvis jeg er sliten er det ingen vits i å sette seg i sofaen. Det er ute blant venner jeg henter mer energi!
Jada, jada. Jeg skulle ha forandret på avataren min, men det er liksom meg det også. Et gammelt bilde som jeg har brukt overalt, men aldri hatt med på et scrappeprosjekt. Jeg tok det i bruk da jeg ble med i bloggen "ScrappingThe Music - på norsk" i januar 2009, og klarer liksom ikke å slippe den.
Før jeg begynte med scrapping var det musikken som var hovedhobbyen, men det er vanskelig å drive med musikk hjemme alene om kveldene, og der vant scrappingen etter jeg fikk Eivind i 2005. Ble fort revet med av forumene rundt på nettet, men turte ikke bruke fint og dyrt utstyr de to første årene....
Først og fremst er jeg mamma, og det er herlig å fylle livet med barn. Eivind og Maja er yndige motiver på bilder og LOer, men når jeg ser at Maja har glede av sitt eget album, kjenner jeg at det er verdt det. Barn beriker livet!
En jul uten pusling med ting og tang, er ingen jul. Nå snakker jeg ikke om vasking av hus, men om pusling med julekort, til-og-fra-lapper, adventskalender og andre "unyttige" timer i kjelleren. Kan man ha det bedre etter en innholdsrik arbeidsdag, enn å trekke seg unna, sette på julemusikk, tenne stearinglys, og skrive/lage julekort??
Yndlingsfargen min er grønn - uannsett. Det bærer kleskapet mitt preg av, men ikke huset. Gubbens 10 år i forsvaret er grunnen til det. Jeg syns det er en spennende farge, fordi den har så mange nyanser i seg. ps. Sommerfuglen fra iamroses.com er bare såååå nydelig.
Glemt å lage denne, - tenker du kanskje. Neida, denne symboliserer framtida. Den vet vi ingenting om....heldigvis
Innimellom slår jeg til med de rareste fargerike kreasjoner. Det er ikke alltid jeg lykkes like mye, men jeg syns det er moro å ha farger. Særlig på bilder av barn som leker.
Jeg er bare nødt til ¨like retrostilen. Det er så mye fra min barndom som er retro at jeg ikke kan la være. Brunt, orange og grønt er greit. Men jeg HATER! gult. Kan bare ikke noe for det.
Jeg har dilla på elefanter. Da jeg var singel hadde jeg over 150 elefantfigurer rundt omkring. Jeg er ikke like fanatisk, men dette dyret fasinerer med ennå. Dette stemplet er malt med distress, og selv om jeg øver og øver på Promarker, er det nok dette jeg syns er enkelt....


OK, det var litt om min LO.

Følg oss inne på KREATIVE KRUMSPRING, så kommer det snart flere krumspring

3 kommentarer:

Kari sa...

Så flott denne ble! Jeg synes denne presentasjonen av dere er kjempekjekk da jeg aldri var inne på STM så for meg er dere helt nye inspirasjoner. Gleder meg til å se mer!

Takk for en hyggelig hilsen i bloggen min i dag.

Kari

Ingun sa...

Gratulera med utfordrings blogg.
Eg allerede blitt inspirert til å lage LO av meg sjølv.
Gleder meg til å følge med.
Ha ein fin søndagskveld.
Velkommen tilå bli følger i min papirblogg

Scrappegal sørlending sa...

Nyyydelig presentasjons-LO, Wenche!!! :) Me LOVE!
Akkurat slik vi kjenner deg, så den passer så godt på deg som scrapper! Og kjempestilig ide å lage den i form av mange ATC'er! Kult!!! :)