torsdag 15. april 2010

GRORUDTREFF!

Her er helgas produksjon. Etter at jeg kom hjem ble jeg sjuk, og orket ingenting. Ennå står utstyret nedpakket, og med oppgaveskriving og seminar med jobben i helga, vil det vel være slik ei stund.

Denne Albumsiden (LO) lagde jeg for å vise Karin, ei ny scrappevenninne, hvordan man kan lage en gammeldagsalbumside. Teksten har jeg skrevet på bildet fra før, derfor trengte jeg ikke noe overskrift. Blomsten nede til venstre er lagd av tyll, men vises dårlig på bildet. Blonder, grønne fjør, nøkkel, roser og mye pynt.... Ser dere elefanten til høyre? Det er en serviett jeg fikk av June. Den er krakkelert. Under arbeid med denne lovde jeg Karin å begynne å bruke norske ord i scrappingen, noe som jeg egentlig har vært opptatt av, men glemt når jeg plutselig kommer inn i det. En utfordring til flere norske scrappere!! Skal prøve å gjennomføre i dette innlegget i allefall.
Et nusselig bilde av Maja med sin første kjærlighet på pinne. Med tanke på utfordringen fra Karin om å bruke norske ord i scrappingen, ble jeg helt flau da jeg la merke til at jeg for andre! gang har scrappet med engelsk tekst. Jeg skammer meg...

Blomsterranke i riktig farge fant jeg ikke, så jeg satte sammen noe selv. Sydde rundt kanten. Mønsterark fra 3ndy.
Jeg tenkte med skrekk og gru:"Hvorfor tok jeg bilde av Eivind i den lyseblå pysjen foran juletreet?" Da jeg redigerte bildet prøvde jeg å lage det svart/hvitt, men da forsvant julestemningen. Lykken var et gammelt lyseblått(?!!) juleark. Da sangen kom inn i hjernen var plutselig albumsiden ferdig. Enkel og grei. ps. Tror jeg har fått forkjærlighet for slike matter bak bildene igjen....
Kule nye ark fra BoBunny. Da jeg så disse arkene solgte så godt, måtte jeg bare ha de jeg også. De var glimrende til dette bildet som jeg ville få dokumenter en gang for alle. Dere har vel også barn som knapt rekker å smile ferdig før de sier" Få se!". Likte dette fotoapparatet og filmstripene. Bokstavene er Gnikkebokstaver fra Hambleys, men de hvite er bare klippet ut og stiftet fast
Her skulle jeg prøve meg på en skisse, fire mønsterark og egne blomster. Teksten på denne er veldig personlig gjemt på en tag bak tittelen. Handler om den tiden vi hadde familiefar som pendler. Morsomt å lage slike blomster. Har også tatt i bruk MAGIC MESH (Hjelp: hva kan vi kalle det på norsk?? Utfordring til dere som ser dette.) Litt annerledes farger, men prøvde å bruke fargene fra mønsterarkene.
Da Eivind parkerte bamsen sin (Goy) på kommoden i påska fikk jeg ideen om å dokumentere det. Dette er en lift fra et amerikansk scrappeblad. Husker ikke nr og årgang. Kan finne det ut...) Likte å skrive mye på LOen. Det er ikke så ofte jeg gjør det. Bokstaver fra Prima. Mønsterark fra ....jeg trodde det var My Litle Shoebox, men ble usikker nå....

OK. Jeg vet dette ikke er den fineste albumsiden jeg har lagd, men nå har det seg engang at alle bildene mine fra barndommen er oransje og brune. Historien bak dette bildet måtte bare fortelles. Husk at dette er min side av den, og jeg var bare 4 år. Jeg husker det kjempegodt. En varm sommerkveld. De voksne var opptatt og støresøster stjal til seg fotoapperatet til mamma og pappa. Et lite smalt et med rød stor knapp. Det var ikke så enkelt å finne noe i linsen når du skulle ta bilder, og søstra mi instruerte meg veldig for at jeg skulle ta bilde av henne da hun poserte, vel og merke 15 meter unna. Hun ble litt irritert (vi kan godt si sur) da hun skjønte at jeg ikke så så godt i linsa. Så skulle hun ta bilder av meg, og hun fortalte meg grundig hvordan jeg skulle stå...... Mitt første (og siste) modelloppdrag. Skikkelig retro.

Så utfordringen til dere:
1. Finn et scrappeuttrykk, stil eller produkt og oversett i kommentaren her.
2. Skriv et innlegg om fornorsking av scrappenorge
3. Da er du med i trekningen av en Candy?? en lykkepose med verdi ca 100 kr.
Frist tirsdag kveld kl 2100

3 kommentarer:

bestevenn sa...

Så mange fine albumsider du har laget. Og for å si det som det er, det tok mange år etter at jeg begynte å scrappe før jeg skjønte hva en LO!!! var for noe. Og folk som ikke scrapper (limer inn bilder og pynter?), skjønner hverken ordet scrappe eller LO, så jeg sier rett og slett lager albumsider med bilder og pynt, selvlaget og kjøpt. Ellers må jeg bruke mye engelsk da vi nå har fått snart "hele verden" inn i familien.

Binna sa...

Du var jammen meg produktiv på treffet. Jeg digga Goy siden - et herlig minne til senere. Herlige og flotte LO'er med masse ulike utrykk og stiler.
Klemsi:)

Scrappegal sørlending sa...

Du verden, så mye du fikk laga!!! Du er rå-effektiv!!! :) Takk for en flott helg sammen!!!! :D Det var kjempekoselig!!! Den lag på lag LO'en er heilt råååå!!!!! *misunnelig* på deg som får det til på den måten!
Klemm! :)