onsdag 9. desember 2009

Hva var vel livet uten deg?


Inne hos oss på Scrapping The Music - på norsk kjører vi utfordring på en eviggrønn klassiker. "Hva var vel livet uten deg ?"
Kjent fra filmen med Henki Kolstad, "Vi gifter oss", men jeg tror de fleste assosierer den mest med "Fredrikssons fabrikk". Uansett så har den mange setninger som egner seg på en LO eller et kort. Bare se her...Ja, livet er deilig når barna dine er så glade i hverandre at de ikke klarer å la hverandre være i fred. Da Eivind skulle feire 5 årsdag var jeg bekymret for at Maja skulle stjele showet. Det gjør ingenting sa Eivind, og "muntret henne opp". Det er herlig så se hvor mye glede de har av hverandre, - ikke minst i den tiden vi har nå....

Sponsoren vår denne gangen var Unik Hobby, vår lokale butikk på Hamar. Det var en fantastisk sammensatt pakke jeg fikk, og det er herlig å boltre seg i blomster, roser, bling og vakre sommerfugler. All pynt er fra Unik. Mer finner du i nettbutikken deres.

Håper dere tar vare på dere selv i denne travle førjulstida, og får litt tid for dere selv rundt scrappinga. Bli med og vinn flott premie.

Ingen kommentarer: