fredag 20. november 2009

Juleverksted


Velkommen til mitt juleverksted!
Jeg har i det siste kost meg med arkene til Papirdesign.
Inne hos oss 7 jentene i Scrapping The Music - på norsk har vi utfordret flere til å være med.
Vil du bli med?

Fjorårets slager: fyrstikkeske-kalender. Denne har jeg lagd av større fyrstikker. Englearket er bare super nydelig!!! Hempa på toppen er fraUnik hobby på Hamar. Ellers pyntet med mye glitter og krakkeleringsmaling
Ny adventskalender med likt ark er under produksjon. Den kommer snart i bloggen. Da med lilla i stedet for rød pynt.


I fjor fikk jeg meg Bind-it-all maskin og jeg lurte mye på hva jeg skulle bruke den til. Min egen lille adventskalender er viktig for meg i juleforberedelsene. Hver dag har jeg en ting jeg skal gjøre som ledd i å få jula i hus. Disse lappene lager jeg på pc, og skriver ut enkelt. Disse papirstrimlene trer jeg inn under bølgepappen, og det er ingen andre enn jeg som ser lappen etter at vi har snudd rundt til ny dag. I tillegg er det mer lystbetont å vaske vinduer når det står her. Da bare mååå jeg gjøre det. I slutten av november plasserer jeg lappene, og da planlegger jeg litt hva som må gjøres i god tid før jul, og hva som må inn i sisteliten. Dette har jeg jo selvsagt glemt når dagen kommer. Derfor trenger jeg ikke stresse med ting jeg ikke får gjort.
Kalenderen kan stå i vinduskarmen på kjøkkenet.
Her har jeg rett og slett klipt ut en bit fra fjorårets kolleksjon. Nydelige ark jeg ikke har hatt hjerte til å bruke. Papirlappen limte jeg oppå en remse med "god jul"-ark og et bånd. Papirremsen er festet til blomsterkrukka med tapa. (Håper dere ikke legger merke til at eføyen er veldig døden nær.... Må gjøre plass for årets julestjerner i stua....)

Fant en enkel Q-tipsboks i skapet på badet. Kledde den med ark, og blonder. Lokket er gjennomsiktig plast, men har fått pynt for det. Inni denne er det silkepapir og såpe.
En hyggelig vennegave?

Alt dette er laget av flotte ark fra Papirdesign.


Ha ei riktig god helg!!

4 kommentarer:

UlrikaT sa...

Wow, utroligt mye flott du har laget! Den fyrstikkalendern er ju helt underbar og vilken super ide att ta en Q-tipsboks og lage noe så lekkert!

Isabell - Taranita sa...

for noen ufattelig nydelige kreasjoner du har her, jeg elsker papirdesign sine ark, og engler er s vakkert.

Marianne sa...

Så mye lekkert du har laget :)
Den fyrstikkalenderen var utrolig lekker! For ikke å snakke om din egen lille adventskalender - den var jo genial!
Har vurdert om jeg skal ønske meg BIA til jul ;)

Ja, jeg har meldt meg på Mjøstreffet - på lørdagen :)

Så da sees vi kanskje neste år også? Regner med at dere får fullt bord i år siden teamet deres er over, så jeg får nok finne meg et nytt bord ;)

Ha en flott kveld og en herlig helg!

Marianne

Pia sa...

så flotte projekter