fredag 3. juli 2009

Stempelbonus på STM

Pappa på jakt. Det er ikke ofte dette motivet blir festet på film. Dette bildet ble tatt av en journalist på slutten av 80-tallet. Bildet var illustrasjonsfoto til jaktsesongen den høsten, men samtidig er det et typisk motiv. Da elgjakta nærmet seg ble hundet vår, Sussi, svært så kvikk til beins og reagerte hver gang pappa skulle reise ut en tur. Å jakte sammen måtte være spesielt.
Denne gangen er har jeg brukt stempel fra Scrappers. Stemplet av jeger og hund er stemplet på transparent for å få det speilvendt for å være likt bildet. Hjørnestempel fra Hot of the Press, og journaling stempel fra Autumn Leaves. Tagen har jeg lagdselv av Kraftkartong. Mønsterark fra Little yellow bicycle. Swirl fra Maya Road som er svertet med Distress Ink, Bokstaven "B" er fra Riff Raff, resten av bokstavene fra Jelly Bean og Tiny alfa fra Making Memories. Den svarte nettingen har jeg fått fra Tante Hilda, og er egentlig garn (Ja, fiskegarn....) Den kantet jeg med grovt bånd som ligner på hydding med knuter på.

Håper du tar deg tid til å scrappe litt i sommer. Denne "konkurransen" har innleveringsfrist 29. juli, så du kan lage mange bidrag. Både kort, LOer og annet som har stempel på seg.

Lykke til!

9 kommentarer:

Kjerstin sa...

Utrolig gøy LO!! :D Jeg har noen jaktbilder av en svoger jeg vil lage jeg også, så jeg tar med meg noen gode tips herfra!! ;)

God sommer videre!

Ellen Karin sa...

Den ble kjempefin tilslutt Wenche. Var ikke helt ferdig sist jeg så denne, men resultatet ble virkelig bra.

Håper du koser deg på ferie. Her går alt sin vante gang. ;)

Pia sa...

super nydeligt layout

Gro aka emrille sa...

Så stilig med fiskegarn!!! Herlig bilde og stempelet passet jo flott til:)
Håper du koser deg hos mamma'n din:)

ninabakke sa...

Utrolig flott LO, stempelet passet jo midt i blinken til bilde :)

Anonym sa...

Denne var så fin! Har en jaktende pappa jeg også, må få tatt noen bilder av han i hjortejakta!

Scrappegal Sørlending sa...

Nydelig bilde! Og utrolig stilig detalj med den netting-greia på tvers av LO'en! Og kule bokstaver som passa til stemningen!! :)

madeleine sa...

Tusen takk Wenche :) Mye fint du har her også, må si jeg blir inspirert! Legg deg til som følger av bloggen min også, så er du med i trekningen av den ene blogcandyen min ;)

linn kristine sa...

Kjempe flott jaktbilde. Et artig minne. Likte tittelen. ;)